Gravrökt Lax med Hjortronsås Den milda smaken hos den här fina gravröktalaxen, blev väldigt god till den syrliga såsen. Till Påskbuffén blir den ett riktigt fint inslag, om Du vill testa något nytt till laxenBirgitta Höglund´s Mat
Laxrullar med räkfyllning Dessa laxrullar är inte heller någon nyhet utan finns på bloggen sen tidigare. Laxrullar med lyxig räkfyllning Gott Och Blandat
Lucka 9 – Rimmad julskinka på gammaldags vis Litet julbord för två, med skinka, senapssill, gravröktlax, leverpastej och rödbetssallad…. Tillsatsfritt Birgitta Höglund´s Mat
Gravrökt lax med purjovinägrettgravröktlax. Lägg laxskivorna på fyra tallrikar. 8 skiva(or) gravad lax , tunna skivor à 10 g, alt. 1. Gör först vinägretten Tasteline
Renkalvfilé med jordärtskockspuréGravröktlax med purjovinägrett. Har man inte tillgång till renkalvfilé kan man använda kött av rådjur eller hjort Tasteline
Västerbottensostcappuccino med svamptoastGravröktlax med purjovinägrett. 1. Koka upp hönsbuljongen. Tillsätt grädden och låt koka i ca 5 minuter. Mixa i riven ost och crème fraiche Tasteline
Kalixlöjrom med mandelpotatispuréGravröktlax med purjovinägrett. 1. Koka potatisen mjuk i saltat vatten. 2. Vispa under tiden crème fraiche tills den är riktigt fast Tasteline
Hallonconsommé med vitchokladmousseGravröktlax med purjovinägrett. 1. Koka upp hälften av grädden. Häll den över chokladen och mixa med stavmixer Tasteline