Har funderat på att grava lite kött under en längre tid, men inte fått tummen ur. Tänkte att köttet skulle skivas riktigt tunt, så då fungerar ju även en lite mindre ädel detalj som Rulle, som annars kan upplevas seg
Det gäller kött, fisk, fågel och vegetariskt. Några av mina favoriter är påskgodis, färskpotatis, tunnbröd, sill, ägghalvor med topping, Västerbottenpaj, kall paj med lax, räkor och avokado, köttbullar och prinskorv och självklart hemgravad lax
Blanda socker, salt, peppar , timjan och rosmarin, gnid in köttet och lägg i dubbla plastpåsar. Tag upp köttet och torka av det, lägg i ny fryspåse och frys in över natten eller längre
Är ju enkelt köpa färdig på Ica, men det är ju så mycke godare att äta den mangravat själv. Lägg in ena laxbiten i påsen, lägg den med skinnsidan nedåt, gnid in laxköttet med sockersaltet