Blanda ihop färskosten och majonnäs i en skål och smeta sedan på allt jämnt över laxen. 200g gravad lax. 100g färskost (jag föredrar pepparrot eller gräslök). lchf 15 st 200g gravad lax. 100g färskost (jag föredrar pepparrot eller gräslök)
Lax, gravad eller rökt passar perfekt att göra laxrullar av. Blanda färskost och hackad dill. Lägg rökt lax i tunna skivor omlott på plastfolie och bred på färskosten
Blanda ihop creme fraichen, färskosten och vitlöken. Blanda ihop färskost med senap och dill. 2 burkar färskost grekisk vitlök. 500 g gravad lax i skivor. 200 g naturell färskost. Vid servering, skiva upp laxrullen i 1,5 cm tjocka skivor. 2 burkar färskost grekisk vitlök. 500 g gravad lax i skivor. 200 g naturell färskost
Blanda ihop färskost med senap och dill. 500 g gravad lax i skivor. 200 g naturell färskost. Vid servering, skiva upp laxrullen i 1,5 cm tjocka skivor. 500 g gravad lax i skivor. 200 g naturell färskost
Rulla laxrullen i sesamfrön. Bred ut Wasabi- färskosten på laxen. Jag som älskar ingefära av alla de slag tog en stor skiva inlagd ingefära på varje laxrulle
Riv ingefära fint och blanda med färskost och pepparrot. Bred färskoströran på laxskivorna. 4 skivor rökt lax (eller gravad). 75 g färskost (t ex Philadelphia). 4 skivor rökt lax (eller gravad). 75 g färskost (t ex Philadelphia)
Rulla laxrullen i sesamfröna. Blandad med färskost blir den jättegod. Vad gäller färskost så tycker jag philadelphiaost har bäst konsitens och är godast till de här tre olika rullarna
Tant Gul | Välkommen att titta in i min fotoblogg om mat och vin…