I Matplatsens recept använder Victoria färdig tomat- och bechamelsås, men jag föredrar att göra egen, det blir helt enkelt godast så, så nedan följer instruktioner för det med
Till gårdagens middag gjorde jag en pastarätt medskinka, zucchini, ostoch vit- o tomatsås. Skär skivor längs efter zucchinin medosthyveloch lägg ovanpå osten
Skiva zucchinin på längden med hjälp av en osthyvel. Jag har med mig matlådor i stort sett varje dag och tycker därför om att laga mat som ger flera matlådor
Blanda pesto medricottaost. Lägg ut lasagneplattorna och bred på ett lager ost- och pestoröra. Fördela skinka, ruccola samt basilika och krydda med svartpeppar
Jag har gjort det enkelt just i detta syfte men du kan lätt komplettera rätten med andra godingar så som rostad zucchini, aubergine eller champinjoner
Blanda pesto medricottaosten. Fördela skinka, ruccola, basilika och krydda med svartpeppar. Lägg ut lasagnplattorna och bred på ett lager av ost- och pesto-röran