Blanda smör, vitlök, röd chili, koriander och persiljan. För det gör man, särskilt när man bara kan sitta och frossa och njuta nån timme eller två av färska räkor och gratinerade kräftor
Närmare bestämt en ny variant på gratineradehavskräftor, en av mina absoluta favoritförrätter. Eftersom jag är född och uppvuxen i Göteborg är kräftor för mig synonymt med havskräftor
Någon gång tidigare var det gratineradehavskräftor. Nu senast bjöd han på underbara fisk- och skaldjursbiffar med en korianderstinn mango- och habanerosalsa
Härom månaden visade Jamie hur han lite smidigt grillade havskräftor med någon form av asiatiskt inspirerad kryddolja som han svängde ihop med chili, koriander och grejjer
Garnera med färsk koriander och citron. 3 msk färsk koriander. Värm upp ugnen till 250°C. Det är viktigt att ugnen blir ordentligt varm så att inte gratineringen tar för lång tid, då kan de bli lite sega