Servera med haricotsverts-salladen och kokt potatis. 1 pkt haricotsverts ca 150 g. Sätt ugnen på 225º. Koka bönorna mjuka i lättsaltat vatten, ca 4 minuter
Haricotsverts. 1300 g haricotsverts. 1Tillbehör300 g haricotsverts 1 tsk salt 1 msk olivolja 3 dl lingon 1,25 dl sockerSteken. Koka haricotsverts med 1 tsk salt i 4 minuter
Bönsallad4 tomater 1 bananschalottenlök 150 g haricotsverts. 800 g entrecôte salt svartpeppar. Bönsallad4 tomater 1 bananschalottenlök 150 g haricotsverts
1150 g haricotsverts. 75 dl hackad dill 1 tsk salt 1 krm svartpeppar 150 g haricotsverts Topping 250 g gröna ärter ärtskott citronskivor Serveras med pressad potatis ärtpuréSkala och dela potatisen i mindre bitar