Rätten går att servera både kall och gratinerad, men vi åt den kall. En varm brietårta (camembert fungerar minst lika bra) går att toppa med en massa olika godsaker så som torkad frukt och blandade nötter, valnötter, honung och färska fikon och färska hallon, basilika och hallonbalsamico
Blanda med skinkan och oliverna. Ta av från värmen och rör ner äggulor och honung. 150 g hackad rökt skinka. 2 msk flytande honung. 2 ägg 2 msk flytande honung
honung, flytande. Ringla honung över varje paket. 8 skivor lufttorkad skinka. Lägg getosten på respektive rundel och lägg 2 st lufttorkad skinka, (som ett kryss) över varje paket och stoppa in ändarna under brödskivan. 8 skivor lufttorkad skinka
Igår så gratineradesskinkan, sillen är inlagd och fudgen är kokt. 5 dl honung. När smeten nått 120 grader tillsätter du honung och smör, rör om och koka ytterligare ca 5 min. 5 dl honung
Lägg ut parmaskinkan och lägg en matskedsklick av röran på varje skiva och rulla ihop. 100 g parma skinka, 8 skivor. 2 msk flytande honung. 4 portioner 100 g parma skinka, 8 skivor 250 g chèvreost. 2 msk flytande honung
Honungsgratinerad och prosciuttolindad chèvreost. Fiori di pasta gratinate – gratinerade pastablommor. Gör en ficka, med ett snitt på längden, i filéerna och lägg i skinka, tomaterna och ost