Gratineradkrabba. Gratinerad Hummer. Servera den gratineradkrabban, eventuellt med klorna vid sidan av, med skivor av rostad baguette och en grönsallad att äta till
Min svåger Nicke bjöd på kungskrabba. kungskrabbakryddsmör på smör, citron, vitlök, salt och svartpepparsurdegsbrödDela klorna, lyft försiktigt ur köttet ur krabban
Följ anvisningarna om hur man delar en krabba. Bänd sedan upp skölden på krabbans undersida. Sätt ugnen på 250 grader, endast övervärme. Fördela blandningen i krabbsköldarna och gratinera i ugnen i ca 15 minuter
Häll mjukoströran i över fisken och ställ in formen i ugnen. 1 torskryggfilé/person eller torskblock 200 g räkost2 dl creme fraiche1 morot, grovt riven200 g crabstick (kan bytas ut mot räkor, kräftstjärtar eller krabba), skuren i småbitar1 citron, rivet skalsalt och pepparräkorcitronpotatismos till 4 personerKoka potatis och gör potatismosmos. Stek fisken i ugnen under ett bakplåtspapper i ca 15 minuter i 200 grader
Ovan ett blandat fat med hummer, havskräftor, ostron, räkor och krabba. Ovan Krabba, som kanske inte är den allra bästa av skaldjuren men bra att ta med som en extra komponent
Blanda krabba, chili, salladslök, ost, majonnäs, salt och peppar i en bunke. Krabbkött blandas med ost och majonnäs till en krämig röra som värms i ugnen
Blanda krabba, salladslök och chili med majonnäs och parmesan. 1 burk krabba, 120 g avrunnen vikt. Sätt ugnen på 225 grader. 1 burk krabba, 120 g avrunnen vikt
Lägg upp på tallrik sallad, intill den gratineradekrabban och servera brödsnittarna till. Skär dem i 4 snittar och ställ i dem i slutet av tiden för de gratinerade krabborna i ugnen