Servera brödet med en sallad på råhyvlad fänkål och äpple eller bara en enkel fransk tomatsallad. Smaka av stuvningen med salt och peppar och vänd ner den rivna osten, samt det brödet som du tidigare gröpte ur
Skär lök, fänkål och ost tunt. Gösreceptet här är just från Etiketten, getosttoasten tidigare i veckan samt den här rödbetssalladen har jag fångat med mobilkameran vid Arbetshälsovården … och allt var lika otroligt gott
Häll såsen över fisken och strö över osten. Skiva den, purjolök och fänkål tunt. 250 g fänkål. 2 dl Arla Köket® riven ost gratäng. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 600 g torskfilé ½ tsk salt 1 krm svartpeppar 1 morot ½ purjolökar 250 g fänkål 2 dl Arla Köket® lätt crème fraiche karljohansvamp&timjan 1 dl Arla Köket® matlagningsgrädde ½ msk majsstärkelse 2 dl Arla Köket® riven ost gratäng
Dela och skiva fänkålen tunt. Fräs purjolök och fänkål i en stekpanna med olja, tills fänkålen mjuknar, ca 5 minuter. Strö över osten och gratinera högt upp i ugnen, ca 10 minuter. 1 st fänkål. 2 dl ost
Ansa och strimla fänkål och purjolök och fräs det mjukt i en gryta med smör. Strö över ost och gratinera tills den fått fin färg, ca 10 minuter. 1 st fänkål. 2 dl riven ost