Börja med att skiva och knapersteka baconet. Gör ett hål i mitten av baguetten och fyll den med röran. Låt baconen ligga på hushållspapper så att överflödigt flott försvinner efter stekning
Chevre Baked Beetroots with Honey & Pine Nuts. Bland annat ugnrostad potatis med vitlök, olivolja och rosmarin, rårakor medbacon och rårörda lingon, potatissallad med ruccola, fetaost och körsbärstomater och så denna
Efter helgen kan jag lägga till ännu en godsak med den härliga osten nämligen potatishalvor som bakats i ugnen fyllda potatisens innamöte som man gröper ur och blandar med chèvre, lite grädde och knaperstekt bacon
Antingen som i länken ovan med ost, ägg och bacon eller som här med äggstanning. Här kan du se en del av den videointervju om min kostmodell, som Kostdoktorn har i sin helhet på Medlemssidan
All marinadvätska ska med ner i grytan. På med locket och in med grytan i en kall ugn. Spara gärna skyn som bildas i botten av grytan, reducera den och smaka av med grädde och eventuellt lite mer kryddor - världens godaste sås
Fyll eventuellt dadlarna med ost och linda sedan in varje dadel i en halv skiva bacon. Utöver dessa åt vi även sticky ribs, hemgjorda pommes, crostini med svart tapenade och lufttorkad skinka (tror vi hade serrano), marinerade oliver (från Gaea), morotsstavar, grönkålschips, färsk ananas och färska fikon samt ett par dessertostar med miniknäckisar