Halvera aubergine och gröp ur fruktköttet. Fyll aubergine med quornfärsröran och toppa med riven ost. Gratineradaubergine med quornfärs (ca 4 portioner). 2 aubergine. Gratineradaubergine med quornfärs (ca 4 portioner). 2 aubergine 1/2 gul lök
ugnsgratineradeauberginer. Dela auberginerna på längden och skåra fruktköttet. Gratineradeauberginer (ca 4 port) Du behöver. 2 stora auberginer 2 msk olivolja 1 gul lök 250 g nötfärs 1 tsk salt 1 krm svartpeppar 2 tsk soja 1/2 dl vitt vin 3 msk vetemjöl 3 dl mjölk salt,peppar 1 dl riven vällagrad ost Gör såhär. Stek auberginerna i ugnen tills de är riktigt mjuka, ca 30-40 min. 2 stora auberginer
Dela auberginen på längden och gröp försiktigt ur och hacka fruktköttet. Lägg aubergineskalen i en smord ugnsfast form och häll i hälften av fyllningen
Goda gratineradeaubergine som vid medelhavet. Dela på auberginerna. Hacka ihop aubergineköttet. 4 auberginer. Servera med t ex med tomatsås 4 auberginer 1 gul lök
Vi åt den här gratineradeauberginen en helgkväll för några veckor sedan. Vad får man om man tar en italiensk bruschetta men byter ut brödet mot aubergine, toppar med bönor, svamp och tomat – och sedan gratinerar den i ugnen
Skulle du ha en hustru som inte heller är så finkänslig, så kan du testa gratinerade parmesan-flarn. Skiva auberginen, lägg skivorna i en oljad ugnsform
Ikväll har jag lagat mat åt mig och mannen och det blev köttfärsfylld och gratineradaubergine. Fräs nötfärsen tillsammans med fruktköttet av auberginerna