Blanda äpple med yoghurt och kanel och lägg röran på gröten. 1 port 242 kcal 1 port grahamsgröt (45 g grahamsmjöl, 2 dl vatten, 0. 25 tsk salt) 50 g minimjölk 30 g lingonsylt 54 g rivet äpple 42 g lättyoghurt kanel Häll upp mjölken i en djup tallrik och lägg i den färdiga gröten. 50 g minimjölk
Toppa med resten av äpplet och servera medmjölk. Koka upp vatten, mjölk och salt. Såg igår att PT-Fia skrev om grahamsgröt och det lät så gott så det blev min frukost imorse
Koka upp vatten/mjölk och salt. Första gången jag gjorde grahamsgröt var för ett par, tre månader sen men jag hade helt glömt bort det, tills veckan då den gjorde comeback
Åt egentligen gröten medmjölk, keso, banan, äpple, nötter och hjortronssylt (godaste någonsin). Äpple, keso, mjölk, linfrön, mandlar, banan och hjortronsylt till servering
Suget efter just grahamsgröten kommer oftast på helgerna eller på kvällen när jag inte är sugen på lagad mat – eller när jag känner mig utsvulten och behöver fylla på med något rejält innan läggdags
» Klassisk grahamsgröt går nästan inte att tröttna på. » Toppa med mättande och goda saker, exempelvis hemgjord sylt, nötter, kokoschips, valfri mjölk eller vätska och kanel
Nej, vad säger ni, visst måste vi väl ha med ett recept på grahamsgröt i receptlistan. Grahamsgröt känns lite som en gröt som kan falla barn i smaken (och såklart även vuxna)
Nej, vad säger ni, visst måste vi väl ha med ett recept på grahamsgröt i receptlistan. Grahamsgröt känns lite som en gröt som kan falla barn i smaken (och såklart även vuxna)