Gröt över natten recept

Kall gröt? Ja, tack!

Kall gröt? Ja, tack!

Rör ihop allt i en glasburk och låt stå i kylen övernatten. När det blir varmare ute blir jag mindre sugen på att ställa mig och koka gröt på morgonen

God gröt

Lägg korngrynen i blöt i vattnet övernatten (blötlägg även aprikoserna). Trötta tankar över en kantstött tallrik morgongröt
Gröt brulée med hjortron och havtorn

Gröt brulée med hjortron och havtorn

När du är nöjd med med konsistensen smaksätter du din gröt med salt. Tycker du att gröten inte är tillräckligt krämig får du tillsätta ytterligare en skvätt vatten
Gröt på havrekross och mandelmjölk

Gröt på havrekross och mandelmjölk

När jag har varit i USA så har jag köpt steel cut oats flera gånger, vilket ger en väldigt god gröt. Det ger en gröt med ett härligt lätt tuggmotstånd
Gröt med goda smaker

Gröt med goda smaker

Klipp aprikoser och katrinplommon i strimlor och lägg dem tillsammans med russinen i blöt i vattnet övernatten

Recept: Raw Porridge – gröt på chiafrön

Det allra bästa är att låta blandningen stå övernatten för att få en riktigt smakrik gröt. Gröt på morgonen är inte bara mättande, det kan vara väldigt nyttigt också
Frukost med stil - Stekt gröt

Frukost med stil - Stekt gröt

Du kokar din favoritgröt kvällen innan och låter den vila i kylen övernatten. För tillfället så består min frukost utav gröt med bär, kokt ägg och grönt te, inte direkt så att man kan/orkar variera sig i det oändliga

Glutenfri fruktig gröt med äppelmust och quinoaflingor

Grovstrimla plommon och fikon och lägg dem, russin och chiafrön i blöt övernatten i äppelmusten. Musten - som garanterat görs på våra egna äpplen medan vi ser på - förpackas i bag-in-boxar, och håller sig faktiskt över ett år i oöppnat skick
VETEt BOr i gröten

VETEt BOr i gröten

När jag var liten hatade jag gröt, och då menar jag verkligen hata. Numera äter jag nästan gröt varje morgon
Gula päron med blå gröt

Gula päron med blå gröt

Saffran-, gurkemeja- och ingefärskokta päron med bovete- och blåbärsgröt. Vi kokade skalade päron i saffransblanding och serverade med blåbärsgröt