11/2 squash. 1Skala och kärna ur grönsakerna. 1Trä upp ett ordentligt grillspett per person, varva kött, bacon och grönsaker. 1Grilla spetten i ugnen på 200 grader cirka 10 minuter på varje sida
Dela aubergine och squash en gång på längden. Lägg alla grönsaker med snittytan nedåt på plåten. Det gör att skinnet drar sig samman och blir krispigare i ugnen
Det är himla gott att bara steka squashen i mindre bitar med smör och lite färsk lök men den här gången fick den gå tillsammans med lite andra grönsaker + torskrygg i ugnen
Blanda köttfärs och grönsaker i grytan och häll över i en ugnfast form. Skala squashen, halvera den, skrapa ut kärnorna, halvera paprikan och rensa från kärnorna, skär sqausch, paprika och tomater i tärningar
Till de smakrika grönsakerna käkade vi tzaziki, gyroskryddad ugnsstekt potatis och den mumsiga bönsalladen med ajvar, som ni fick recept på i gårdagens inlägg
Aubergine, squash, paprika, färsk broccoli och gul lök i bitar på en plåt. Det blev massor av olika grönsaker som vi tillagade i ugnen, kycklingfilébitar inlindade i serranoskinka och till detta, en getostkräm
Varva grönsakerna i en smord, ugnssäker form och bre crème fraciheröran överst. Torka bort vattnet som dragits ut squashen och pensla skivorna med olivolja