Skiva tunt med mandolin eller kniv (jag använde potatisskalaren till morötterna). Örtrubbad röding med honungsrostade nötter, dillpesto och picklade grönsaker
Rör ihop samtliga ingredienser till såsen och låt stå kallt till servering. Ugnsbakad röding. Till efterrätt serverades glass med varma bär och fröcrunch
Jag serverade med kokt potatis och en kall löjromssås (bara majo, gräddfil, löjrom, dill, salt och peppar) men om man vill göra det lite finare så kan man alltid göra en god potatispuré till och och strunta i såsen (eller kanske kroketter eller liknande) och kanske ha lite frästa grönsakertill, var lite kreativ människa
Häll bort vattnet och blanda grönsakerna med salladsbladen, olivoljan och citronsaften. Finhacka vitlöken och lägg i en mixer tillsammans med smör och sardeller
Lägg haricots verts i en panna (på bilden har jag frusen - JA frysta grönsaker fungerar. Salta och peppra med vitpeppar - använd finsalt inte flingsalt till så fin fisk som röding - då fördelar sig saltet jämnt över fisken
Hetta upp kokosoljan tillgrönsakerna. Kokosolja till stekning. Tillsätt de övriga grönsakerna, sväng runt i pannan ett par minuter, inte för länge för då blir de mosiga