Ringla över lite god olivolja och krydda med nymald svartpeppar, bryt över mozzarellan. Blanda den nystekta gnocchin med de rostade grönsakerna, spenat och finrivetcitronskal
Klickafyllningenifickan och lägg över laxen i en smord ugnssäker form. Det gör ingenting för de smakade väldigt gott, inget går upp mot grönsaker som man har odlat själv
Ringla över lite god olivolja och krydda med nymald svartpeppar, bryt över mozzarellan. Blanda den nystekta gnocchin med de rostade grönsakerna, spenat och finrivetcitronskal
Senast fick jag en massa rödlök, schalottenlök, zucchini och rödbetor så för att ta tillvara så mycket som möjligt på en gång så fick det bliugnsgratineradegrönsaker
Sugarsnapsen tillagade jag som jag föredrar att tillaga den här typen av grönsaker. Och grönsaker. Klart att steka på tillfin färg innan det är dags för ugnen
Om du inte gjort pirogertidigare borde du verkligen prova – det är perfekt att fylla med överbliven köttfärssås, litepåläggsskinka eller blandade grönsaker
Vi käkade gratängen med lite färska grönsaker och oliver. Lägg bulguren i en smord ugnsfast form. Fördela mozzarellaosten och basilikabladen på aubergineskivorna
Häll bort vattnet och blanda ner grönsakerna och oljan med kryddorna. Skär ett snittikycklingfileerna och fyll med mozzarella, soltorkade tomater och några blad basilikablad
Sprid ut grönsakernai en ugnsform. Fyll kycklingen med blandningen och lägg den i en ugnsform. Så komihåg det när de svenska jordgubbarna kommer, men oavsett om du använder tomater eller jordgubbar satsa på en riktigt god mozzarella