Servera gräddbullarna på en tallrik, vid sidan om. Garnera med maränger och klementinklyftor. Maränger. ½-1 påse maränger eller hembakta. 4 gräddbullar
Gräddbullar (MumsMums). Vispa tills marängen blir glansig. Cravings. Okej tjejer, här kommer det. Det är mycket choklad, det är snabba grejer och riktigt gott
Det är skör maräng med vispad grädde och toppad med chokladflakes av olika slag. Jag var i Paris över påsken och tänkte tipsa om lite bra ställen som jag sprang på
Vispa till en blank marängsmet. Bodil läste modernare berättelser för oss, lät oss sjunga en sång ur den coola sjuttiotalsserien ”Lära för livet” och lärde oss att baka gräddbullar
Doppa gräddbullarna i chokladen och låt rinna av på ett galler några minuter innan du doppar dem försiktigt i kokosen, det går även utmärkt att strö kokosen över om man hellre vill det
Vispa tills marängen blir glansig. Gräddbullar, en trend från Danmark. Gräddbullar på mördegskakor. juli 2nd, 2013 | Posted by matochbakverkstan in Kakor