Lägg på locket och grädda tills osten smält och bottnen är knaprig. Jag provade pizzapågrillen för ett par somrar sedan men då hade jag ingen pizzasten
Jag hoppas verkligen att ni blir sugna på att testa att grädda era pizzor pågrillen. Godast tycker jag är att gräddapizzan med tomatsås, ost och skinka först och sedan lägga på mer topping efter gräddning
fylla på med topping och grädda som vanligt. Bottnen förgräddas tills den har fått fin yta. testat att laga denna pizzapågrillen, men det ska fungera lika bra i
Eftersom det är lite pyssel med den här pizzan kan det vara smart att satsa på en färdigköpt deg. Bred på ostmassan och fördela övriga ingredienser på pizzorna
Pizzapågrillen blir så oerhört gott och blir så likt stenugnsbakat man kan komma. Plötsligt vill man bara vara ute och all matlagning ska ske pågrillen
fylla på med topping och grädda som vanligt. Bottnen förgräddas tills den har fått fin yta. testat att laga denna pizzapågrillen, men det ska fungera lika bra i
När Pizzan är färdig lägg på ost och låt smälta lite i ugnen. Häll i halva paketet med mjölet blanda ihop fortsätt tills degen släpper ifrån kanterna och kladdar ej på händerna