Många tycker vi nog om att äta nygräddade bullar påmorgonen, men likt mig är många inte alltid så sugna på att stå och baka och vänta på jäsning under en lång tid
Sedan är det bara att ta fram och grädda dem påmorgonen till frukost. Dessa frukostbröd bjöd jag familjen på en söndagsmorgon när jag märkte kvällen innan att allt bröd var slut
Påmorgonen har du upp degen på ett mjölat bakbord och forma till runda bullar. Har haft lite (ganska mycket) bloggtorka på sistone, jag har inte bakat så mycket alls men jag har lite på lager från tidigare som kanske kommer att dyka upp här
En sak jag kan sakna på lediga morgnar är att gå till konditoriet och köpa nybakade frukostbullar. Det hindrar mig dock inte från att baka egna frallor på en söndagsmorgon
Påmorgonen. Dessa goda frukostbullar sitter vi och mumsar på just nu. KALLJÄSTA FRUKOSTBULLAR. Forma degen till 6 stycken bullar och lägg på en plåt med bakplåtspapper. sätt ugnen på 225 grader och grädda bullarna mitt i ugnen i ca 10-15 min
Degen låter du jäsa i kylskåpet över natten och bakar sedan ut morgonendärpå. Jag tycker att det påminner lite om surdegsbröd i konsistensen med en seg skorpa och lite hål här och där
Jag passade redan fredag kväll på att skålla mjöl inför lördagsmorgonensfrukostbullar. Det doftade ljuvlig i hela trapphuset då dörren stod på vid gavel under ugnsbaket
Väldigt enkelt och smidigt sätt att få njuta av nybakt påmorgonen. Godkväll på er. Det har varit bristfälligt bloggande från min del på sista tiden pga olika anledningar men nu hoppas jag det vänder