Jag tycker om att överraska med något hembakat när jag är bortbjuden. I mån av tid givetvis. Både jag och mina nära vänner är rätt spontana, träffas då det finns någon minut över och det behöver inte vara avancerat runt oss
Koka en sås av grädde, idealmjöl och ädelost. Koka en sås av grädde, idealmjöl och ädelost. 2 1/2 dl grädde. ca 150 g krämig Ädelost typ kvibble grädd. 2 1/2 dl grädde
Tänk på att Grädd tiden kan variera från ugn till ugn. Servera med glass eller grädde. Förgrädda 10 min. Häll sedan smeten i formen och grädda i 15 min till
Blanda den kalla marzankrämen med den vispade grädden. På understa bottnen brer du på ett tjockt lager hallonsylt, lägg på nästa botten och bred på ett lager grädd/marzan kräm
Blanda i bunke med gräddfil, kaviar och saften från en halv citron. 11 dl gräddfil. 1200 g matjessill 1 knippe dill 1 knippe gräslök 3 msk kaviar 1 rödlök 1 dl gräddfil 2 ägg 0,5 citron 400 g färskpotatisKoka ägg och potatis, äggen ska vara hårdkokta