Ta ut kycklingfiléerna. Som vanligt har vi matpanelen här det är M&M och det blev tummen upp, Millian fastnade för persiljan för det var väldigt nyttigt och man växer av den
Lägg kycklingfiléerna, purjolöken, sockerärtorna, skinkan och persilja i en ugnssäker form. persilja. Jag hade tagliatelle till min kycklingfilé, men det går lika bra med klyftpotatis som pasta
Pasta med gorgonzolasås, bacon och kräftstjärtar. persilja. I med fond, buljongtärning och persilja. När såsen och pastan är färdig rör du ihop dem båda i en stor härlig skål, strör persilja och parmesan över och hugger in
Ta ut kycklingfiléerna, täck dem med massan och lägg på tomatklasarna, sätt in ytterligare 10-12 minuter tills täcket fått fin färg och kycklingen är genomstekt. 500-600 g Kronfågel kycklingfilé Matfett till stekning Salt och peppar 3 skivor formfranska 75 g fint tärnad rökt skinka 150 g krämig gorgonzola 1 knippe hackad persilja 1 pressad vitlöksklyfta 4 klasar körsbärstomater
ta kycklingfile banka ut den,ta upp flärpen på kycklingen, blanda gorgonzolapersilja lite olja lägg detta under flärpen, vira bacon skivor runt kycklingen,bryn den den på spisen,tillsätt buljongtärningen låt puttra i hop lite,ta en eldfast form lägg över kycklingen där, häll över skyn från stekpannan,sätt ungnen på 250grader, ställ in kycklingen ca
Dela kycklingfilén vågrätt, så att det blir som två plattor. Kör blandningen i mixer, så att det blir som en puré och smula ner gorgonzolan eller rör ner den om den är kladdig, ta i persiljan och salta och peppra lite