I helgen hände det ofattbara. Jag testade ännu en ny frukostvariant. Allt surfande på diverse dregelframkallande bloggar har gjort mig otroligt nyfiken på otaliga frukostrecept
Good Food av Kristin Kaspersen. Som jag skrev om tidigare har jag fått hem Kristin Kaspersens senaste bok Good Food – glutenfritt, gott och mycket grönt med Kristin utgiven av Bonnier Fakta
När jag gör smoothie så försöker jag köra i nötter som jag helst inte äter råa som snacks. Jag äter till exempel gärna cashews, macadamian och mandlar som snacks men helst inte valnötter
Vädret är mulet med duggregn som faller ner sakta där ute, vi är mitt upp i veckan med skola, jobb och annat stress och längtan till helgens ledighet är nu som störst
Nu börjar jag se ut och känna mig ungefär som vanligt, dvs en något trött och ömmande kropp (träningsvärk i olika stadier) samt diverse blåmärken från kickboxingen =) Det låter ju kanske lite galet, men jag mår superbra av att "känna att jag lever" i kroppen, dvs när man har lite ont men på ett bra sätt
Good day. Publicerad 2014-08-14 21. 34. 42 i Everyday life,. Idag slutade jag jobbet tidigare än vanligt, efteråt kom mina föräldrar och syster dit så vi käkade där