Servera gärna med en klick (msk) ekologiskt osötat mandelsmör. Personlige tränaren Michael Angress har tipsat om dessa nyttig alternativ till glass och godis, när han var med på nyhetsmorgonen nyligen (tror i måndags) och visade detta
Vad sägs om banangodismedchokladmandelsmör som påskodis. Detta godis består av tre ingredienser. Jag har gjort en variant med jordnötssmör tidigare, vilket också passar fint
Roll into balls, garnish if desired, and serve immediately. 1 msk nötsmör (jag använde mandelsmör men jordnötssmör eller sesamsmör går såklart också bra). 1 msk nötsmör (jag använde mandelsmör men jordnötssmör eller sesamsmör går såklart också bra)
Chokladrutor medmandelsmör och kokos. Lakritskulor med kokosolja. Några skedar mandelsmör. Jag tycker det blir godare med bitar av nötter istället för en slät massa
Om man äter dem får man vara medveten om att de är "förklätt godis", kanske något bättre än att äta en Snickers i och med att man får i sig mer protein men ingredienserna är långt ifrån naturliga
Blanda mandelsmör, kokosolja, kakao, honung och vaniljpulver i en liten kastrull. Dessa produkter använde jag för att göra mitt sockerfria chokladgodismed nötter och torkade bär (förutom kokosflingorna och rålakritspulvret, där ångrade jag mig i sista sekunden)
Avokadokulor med choklad – Raw Om det är avokado i godis måste det räknas som nyttigt godis. Rutor medmandelsmör och kokoschips Lätta att göra och fruktansvärt goda
Ta ut godiset ur frysen och skär i små bitar. Blanda mandelsmörmed agavesirap och kokosmjöl. Tryck ut degen till en rektangel på en liten bricka eller skärbräda med bakplåtspapper på
I dag tänker jag fresta med ett recept på ett riktigt ljuvligt godis, som varar lääänge då det är ganska mäktigt och det räcker med en liten bit för att bli nöjd