Sallader av frukt och grönsaker är som godast när de äts i säsong. I denna sallad kombineras de två till ett vitamin inpackad apelsin och granatäpple sallad toppad med färsk persilja
Jo det är mitt namns födelsedag, grattis till alla med namnet Victoria. Vi brukar inte fira namnsdagar så jättemycket men idag när jag kom hem från jobbet hade min finaste ordnat med smörgåstårta och en tidningsprenumeration, bästa
Frisk av apelsin och jordgubb, med stuns från spiskummin. Ja så gott att jag sitter här och mumsar resterna av salladen medan jag skriver det här inlägget
Riv morötterna, skär ut hinnfria klyftor av apelsinerna, och blanda ihop alltsammans med gojibären. Men även den kan man ju nyttighetsförstärka och piffa upp med lite extra gott tillbehör
Skala apelsinernamed kniv så att allt det vita i skalet försvinner. Ta bort den vita tjocka ”strängen” i mitten av apelsinerna, mellanväggarna kan däremot vara kvar
igår hade jag tjejmiddag och i värmen bjöd jag på en stor sallad med diverse tillbehör. gör samma sak med gurkan och skär den och morötterna i sneda bitar
Ta bort de vita bitarna av väggarna, de är inte goda att få i munnen. Lägg apelsinskivorna i en skål tillsammans med lök, rucola, matvete och valnötter
Men nu fick jag lite tid över och då vill jag dela med mig av min otroligt goda färgglada sallad. Jag vill börja med att be om ursäkt för den långa bloggpausen, tiden räcker helt enkelt inte till