Man är ju aldrig så kritisk som när det kommer till sin egen mat, men idag vill jag bara överösa mig själv med komplimanger över hur jäkla gott det blev
Mammas godasås är hur enkel som helst att tillaga. Smör till stekning. Vi har tänkt göra den här rätten ända sedan i torsdags eller när det nu var, men det har blivit annat så idag fick det äntligen bli ugnsrostade grönsaker i ugn, benfriafläskkotletter och mammas fantastiska vitlökssås
Mat som äts utomhus smakar oftast alltid mycket godare, ta till exempel grillad korv med bröd. En nypa kärlek i maten borde alla ha som obligatorisk ingrediens, det blir sååå mycket godare då
Men de absolut godastekotletterna, vare sig du köper dom med ben eller benfria är dom som får bräsera i en god buljong så dom blir riktigt möra, smakrika och saftiga
Och var inte orolig, det behövs faktiskt inte sås, det blir riktigt saftigt tack vare paneringen. Det är nämligen så att första gången Håkan bjöd hem sin blivande fru på middag så kockade han till just panerade fläskkotletter
Vitlök gillar vi ju verkligen här hemma så några klyftor vitlök och ett par kvistar färsk rosmarin fick stå för huvudsmaksättningen till köttet och så serverade jag en godchampinjonsåstill