Vietnamesiska vårrullar med kimchi - Vegourmet
Ingredienser krämig mandeldipp ½ dl mandelsmör ½ dl soja 2 msk agavesirap 2 msk lime 1 vitlöksklyfta, pressad ½ färsk röd chili, finhackad krispig tofu 1 block fast tofu 2 msk majsstärkelse 4 msk sesamolja 2 msk krämig mandeldipp 1 msk sojasås, utan vete om du lagar glutenfritt 1 msk råsocker sesamdoftande risnudlar 1 näve tunna risnudlar 1 msk sesamfrön 1 msk sesamolja 1 msk risvinäger syrlig kimchidipp 2 msk limejuice 2 msk kimchispad 1 msk risvinäger 1 msk sojasås, utan vete om du lagar glutenfritt 1 msk råsocker 1 vitlöksklyfta, pressad ½ färsk röd chili, finhackad annat till vårrullarna 1 dl kimchi 1 knippe färsk basilika, gärna thaibasilika 1 knippe färsk mynta 1 knippe färsk koriander 1 morot ⅓ gurka 2 salladslökar 16 ark rispapper, (säljs i välsorterade livsmedelsbutiker samt i asiatiska matbutiker)