Jag har testat det här receptet väldigt många gånger eftersom en vän av mig alltid lyckas med det och jag har fått provsmaka hans macaroner och dom är helt underbara
""Påminner lite om macarons. "Godaste glutenfria kladdkakan NÅGONSIN. 3 Sofies Glutenfria Kladdkaka50 gram smör1,5 dl socker1 ägg½ tsk vaniljsocker3 msk Valrhona kakao1 dl mandelmjöl ½ nypa saltSätt ugnen på 225 grader. "Snittet för den Glutenfria Kladdkakan blev 4,6/5Den här är definitivt den lättaste glutenfria kakan jag någonsin bakat, den ska jag göra om och om och om igen
Idag är det alla HJÄRTANS dag. Tror att det är många som stressar med den där speciella presenten, den perfekta blombuketten, godaste middagen och stora överraskningen
Sedan ägnas månaden åt kursplanering, inköp av ingredienser och kurshållande av After workkurs för Medborgarskolan i Göteborg i Svenska hösttapas samt en lördagskurs i Macarons
Jag gjorde dem glutenfria genom att blanda sötpotatisen med bovetemjöl istället för vetemjöl. Eller när man gör macarons som mer ser ut som blaffiga maränger (been there, done that), men fortfarande smakar precis sådär perfekt som macarons ska smaka
Ekologiska och glutenfria, men barnen fick för sig att det inte smakade gott. Nu har jag och familjen testat, stött och blött september månads innehåll av Testagram
Det var bara att sätta på sig förklädet och plocka på sig från det fina dekorationsbordet Tea hade fixat med massor av bär, frukter, macarons, marsipan m
Saftiga glutenfria muffins med godisfluff. Schackrutor med smak av päron, macarons med pistagekräm, biskvier med citron och vit choklad, chokladbollar med cookiesdeg i, chokladbollar, Cupcakes
Helens glutenfria kladdkaka. Heej på er. Vi har många kompisar och bekanta vår omgivning som är gluten allergiker, eller som har problem med en känslig mage
350 - 400 g köttfärs2 vitlöksklyftor½ gul lök1 burk skalade hela tomater - jag tog Muttis 2 msk tomatpuré1 tsk dijonsenapsalt, svartpeppar + valfri kryddblandning (Italiensk Gourmet från The Spice Tree)olivolja till stekningca 300 g pasta - jag använde glutenfria macaroner av brunt ris och majs från Doves farm200 g ansad brysselkål - jag använde färsk men det går bra med fryst150 g röd paprika1 påse babyspenat, 65 golivolja till stekning4 stora, ekologiska ägg3 dl mjölkca 40 - 45 g färskriven, långlagrad parmesansalt, svartpeppar + valfri kryddblandning (Kunglig Sallad från The Spice Tree)Gör köttfärssåsen på vanligt sätt, ex vis enligt det här receptet