Nu börjar den verkligen likna köttfärs. Detta är bara ett förslag som blir vegansk och glutenfri. Forma sedan färsen som biffar och stek i olja eller mjölkfritt smör på medelhög värme i ca 7 minuter på var sida. Glutenfri vegan vegetarisk barnmat 1 paket (ca 220g) ekologiska linser. 3 dl anamma vegofärs (qournfärs om ej vegan och glutenfritt)
vegofärs – ex sojafärs, kokade linser, bönor osv. Nåväl – tacopaj med glutenfri deg – såklart. Stek färsen i tacokryddan, häll ner planti matgrädde chili och majs
Jag älskar när jag kan ge er något såhär gottigt, även om ni inte äter vegetariskt som jag - utan kanske är allergisk mot mjölk, eller ägg, eller gluten för den delen
nu med en vegetarisk lasagne och det är ju klart att receptet ska publiceras här också. Innan dess vill jag inte bara bjuda på vegetariskt lasagne utan också berätta den coola nyheten att Hultsfred kommer få en alldeles ny festival
Jag äter fortfarande kolhydrater, även om jag försöker att hålla mig till nyttiga sådana i form av glutenfritt fullkornsmjöl, rotfrukter och massor med vanlig frukt
Glutenfritt (Kolla buljongpulvret och färsen. En liknande rätt - som jag har sett är en sökfavorit hos många - är den vegetariska bönchilin [länk] som också är het
Dock är det fortfarande ytterst svårt att hitta ett ställe där de har glutenfria bröd, så därför har det inte blivit så många besök på alla dessa nya platser för egen del Men vad gör man då, när man blir jävulskt sugen på en burgare
Vi har tidigare testat att baka glutenfria zucchinibullar, en gång hamnade dom i en sötpotatisgratäng, till fläskfilé blev det en sås med zucchini och fetaost och i receptskafferiet finns det även vegetariska zucchinibiffar med halloumiost - så gillar du zucchini är det bara att köra på