Vid den där djupdykningen hittade jag bland annat björnbär och rödavinbär, som förvandlades till en supergod och saftig kaka, och som uppskattades av alla som fick en smakbit
Därför hittade jag på en glutenfrikaka bakad på mandelmjöl istället. Då är det lätt att göra kardemummakakan till en liten tårtbit med en klick Crème Fraiche, röda och svarta Vinbär och Hallon
Det här receptet på glutenfrikladdkaka måste jag bara dela med mig av. Själva kakan är både glutenfri och mjölkfri, och som tillbehör väljer du förstås något helt mjölkfritt grädd- eller glassalternativ om du måste eller väljer att undvika alla mjölkprodukter
Och för det tredje är den glutenfri, så den passar åt alla. Den här kakan är bra på många olika sätt. Jag dekorerade min tårta med vaniljgrädde (vaniljkräm + vispad grädde) och underbara färska bär (hallon, jordgubbar, rödavinbär och svarta vinbär)