Inlägget Glutenfri och varsamt sötad granola – recept dök först upp på Rawness. Granola är ju vansinnigt gott men ofta full med gluten och alldeles för sötad
God glutenfrigranola är inte fel att äta till frukost eller ha på brunch-bordet. )Jag brukar förvara hemmagjord müsli eller granola i denna plåtburk som jag en gång i tiden köpt müsli från Saltå Kvarn
God glutenfrigranola gjorde jag igår. Låt granola svalna. 6 dl glutenfri hafregryn. Rosta/torka granola i 170 grader, ca 30-35 minuter eller tills allt blir torrt och krispigt. 6 dl glutenfri hafregryn
Och då äter jag gärna rostad müsli, granola. Vilken lurig helg det har varit. Ena stunden har vi hållit på med trädgårdsfix och planering inför sommaren och så rätt vad det är har himlen öppnat sig och regnet har ös ned
Granola recept. Förvara granolan i fina glasburkar. Granola recept. Jo, det jag egentligen ville dela med mig av idag är mitt superenkla, goda och nyttiga granola recept
Det är inte det lättaste att hitta en glutenfrigranola utan en massa socker. När jag äter fil tar jag vanligtvis den enkla vägen och strör bara på lite glutenfria havregryn, olika fröer och nötter
Är man glutenintolerent kan man använda glutenfria havregyn. Granola Bars. Så har vi landat hemma igen och jag har hunnit med både att rösta, sätta igång med tvätt, lagat till söndagsstek och packat upp väskor