att byta ut vetemjölet i en filmjölkslimpa till chiamjöl gör den mycket. Ett perfekt tillskott till den nyttiga brödfamiljen som inte behöver knådas och är helt glutenfri
Glutenfrifilmjölkslimpa. Jag är inne i period av att experimentera med naturligt glutenfria mjöler. Inte för att jag plötsligt ska börja äta bara glutenfritt, det är bara så väldigt roligt att testa sig fram i köket och hitta nya kombinationer
–> Recept på en glutenfrifilmjölkslimpa. Många efterfrågade en glutenfri variant och eftersom er önskan är min lag så gjorde jag ett glutenfritt bananbröd med samma utgångsläge som muffinsen men helt utan gluten
Så när jag bläddrade i ett exemplar av alla dessa mattidningar med jultema som landat i min brevlåda den senaste månaden så hittade jag ett recept som fångade min uppmärksamhet, nämligen ett glutenfritt vörtbröd i form av en filmjölkslimpa
Genom att till största del göra glutenfria val och begränsa socker och istället fokusera på ”whole food” och att äta allsidigt med grunden i kyckling, fågel, fisk, ägg, grönsaker i alla färger, lite nötter, hellre frukt än socker etc så mår jag mitt bästa jag
Enklare bröd att baka än filmjölkslimpa finns inte. 5 dl glutenfri mjölmix. 5 dl glutenfri mjölmix. Det är bara att röra ihop ingredienserna och en timme senare har det förvandlats till ett nygräddat, saftigt och supergott bröd
I morse testade jag att baka ett nytt glutenfritt bröd, det blev riktigt gott det också. RECEPT 1 glutenfri limpa. 6-7 dl glutenfri mjölmix. 1 dl havregryn (ren om du vill ha glutenfritt). ♥ 1 glutenfri limpa. 6-7 dl glutenfri mjölmix. 1 dl havregryn (ren om du vill ha glutenfritt)