Dessa "bröd" innehåller enbart majsgryn, salt och kummin, vilket innebär att alla som har allergier mot mycket, eller allt som finns i "vanligt" bröd kan äta detta helt smärtfritt (om man nu får ont i magen, kliar eller något)
-Åh, gott sa min man om dessa hittepåbaugetter fritt från mjölk, ägg och gluten. Dessa serverade jag med vispat mjölkfrittt persilje och vitlökssmör som jag kryddat med havssalt och lite vitpeppar
Glutenfritt lagar jag alltid och soja använder jag enbart i sojasås så det är inget större problem. Även om just jag inte känner av några hälsonackdelar med mejerier förutom att jag märkt att jag lättare går ner i vikt när jag äter mejerifritt
krydda valfritt, här spiskummin, koriander och cayennepeppar. Det finns många glutenfria mjöl som man kan använda så väl i matlagning som till utbakning
I en debattartikel publicerad i SVT Opinion hävdar dietisten Elisabet Rothenberg att äta glutenfritt är irrelevant för de flesta med undantag för de personer som har sjukdomen celiaki (glutenintolerans)
Det blev en jättegod glutenfri brownie som inte bara är god utan även nyttig. Detta är inget lågkolhydrat-recept men passar bra in i en paleo-livsstil då den är fri både från gluten och mjölk