Glaze vitlök honung ketchup recept

Asiatisk marinad/Glaze

Asiatisk marinad/Glaze

Riv ner vitlök och ingefära. Blanda ketchup, farinsocker, flytande honung, sesamolja och japansk soja i en skål
Glazade tunna revbensspjäll

Glazade tunna revbensspjäll

Rör nu ihop glazen och ställ kallt tills användningen. Halvera lökarna och vitlöken, skär morötterna i bitar och lägg dem i kastrullen
BBQ Glaze

BBQ Glaze

Skala och riv ingefäran och vitlöken och rör ner den i glazen. Blanda muscovadosocker, soja, honung och ketchup i en bunke
Jennies tjocka revben med glaze

Jennies tjocka revben med glaze

Glaze0,5 dl ostronsås 0,5 dl hoisinsås 0,5 dl honung 0,5 dl ketchup 2 msk japansk soja 2 msk balsamvinäger 1 msk sesamolja 2 klyftor vitlök, rivna 2 tsk färsk ingefära, riven 1 tsk five spice (kryddblandning) 2 msk sesamfrön, rostade
Grilla entrecote med rökt glaze

Grilla entrecote med rökt glaze

Tillsätt ketchup, vinäger, honung och vatten. Rökt glaze. Låt glazen ”bränna” in lite. Fräs lök, vitlök och chili i olivolja i 3 minuter utan att det får färg. Grilla dem 2 minuter på varje sida och pensla med glazen på båda sidor mot slutet av grillningen. Överbliven glaze håller i kylen minst 10 dagar

Revbensspjäll med honung och ingefära

Gnid in köttet med hälften av glazen. Mumsiga revbensspjäll med smak av honung, ingefära och vitlök. Det här receptet på honungsglaserade revbensspjäll är verkligen så gott
Grillad entrecote med rökt glaze

Grillad entrecote med rökt glaze

Tillsätt ketchup, vinäger, honung och vatten. Rökt glaze. Låt glazen ”bränna” in lite. Fräs lök, vitlök och chili i olivolja i 3 minuter utan att det får färg. Grilla dem 2 minuter på varje sida pensla med glazen på båda sidor mot slutet av grillningen. Överbliven glaze håller i kylen minst 10 dagar. 3 klyftor Vitlök , hackade. 1 1/2 dl ketchup eller chilisås av ketchuptyp. 1 msk honung
Grillad entrecote med rökt glaze

Grillad entrecote med rökt glaze

Tillsätt ketchup, vinäger, honung och vatten. Rökt glaze. Låt glazen ”bränna” in lite. Rökt glaze. Fräs lök, vitlök och chili i olivolja i 3 minuter utan att det får färg. Grilla dem 2 minuter på varje sida pensla med glazen på båda sidor mot slutet av grillningen. Överbliven glaze håller i kylen minst 10 dagar. 1 1/2 dl ketchup eller chilisås av ketchuptyp. 1 msk honung
Tips på mat till studenten

Tips på mat till studenten

Skala och riv ingefära och vitlök och blanda i glazen. Grillade kycklingspett med sticky BBQ glaze. Servera med sallad en god vitlökssås
STICKY SPARERIBS MED COLESLAW

STICKY SPARERIBS MED COLESLAW

Skala och riv ingefäran och vitlöken och rör i den i glazen. Glaze. Koka upp en stor kastrull med välsaltat vatten, lök i klyftor, hel vitlöksklyfta och svartpepparkorn
Baby back ribs

Baby back ribs

Skala och riv ingefära och vitlök och blanda det i glazen. Glaze. Halvera lökarna och vitlöken, lägg dem i kastrullen
Fulländade revbensspjäll

Fulländade revbensspjäll

Koka ner den till en glaze. Värm lite olja i en stekpanna, fräs vitlöken en aning och blanda ner övriga ingredienser
Revbensspjäll på julbordet

Revbensspjäll på julbordet

Rör ihop alla ingredienser till glazen, riv ner vitlöken och blanda runt. Revbensspjäll hör julen till, och i detta receptet så förkokas dom tjocka fina revbenen ett par timmar innan dom får glaze på sig och läggs på grillen
Leilas godaste revbensspjäll

Leilas godaste revbensspjäll

Riv ner ingefära och vitlök i glazen. Rör ihop en glaze med ketchup, soja, råsocker, sesamolja och honung
Leilas godaste revbensspjäll

Leilas godaste revbensspjäll

Riv ner ingefära och vitlök i glazen. Rör ihop en glaze med ketchup, soja, råsocker, sesamolja och honung