Tillsätt ketchup, vinäger, honung och vatten. Rökt glaze. Låt glazen ”bränna” in lite. Fräs lök, vitlök och chili i olivolja i 3 minuter utan att det får färg. Grilla dem 2 minuter på varje sida och pensla med glazen på båda sidor mot slutet av grillningen. Överbliven glaze håller i kylen minst 10 dagar
Gnid in köttet med hälften av glazen. Mumsiga revbensspjäll med smak av honung, ingefära och vitlök. Det här receptet på honungsglaserade revbensspjäll är verkligen så gott
Tillsätt ketchup, vinäger, honung och vatten. Rökt glaze. Låt glazen ”bränna” in lite. Fräs lök, vitlök och chili i olivolja i 3 minuter utan att det får färg. Grilla dem 2 minuter på varje sida pensla med glazen på båda sidor mot slutet av grillningen. Överbliven glaze håller i kylen minst 10 dagar. 3 klyftor Vitlök , hackade. 1 1/2 dl ketchup eller chilisås av ketchuptyp. 1 msk honung
Tillsätt ketchup, vinäger, honung och vatten. Rökt glaze. Låt glazen bränna in lite. Rökt glaze. Fräs lök, vitlök och chili i olivolja i 3 minuter utan att det får färg. Grilla dem 2 minuter på varje sida pensla med glazen på båda sidor mot slutet av grillningen. Överbliven glaze håller i kylen minst 10 dagar. 1 1/2 dl ketchup eller chilisås av ketchuptyp. 1 msk honung
Skala och riv ingefäran och vitlöken och rör i den i glazen. Glaze. Koka upp en stor kastrull med välsaltat vatten, lök i klyftor, hel vitlöksklyfta och svartpepparkorn
Rör ihop alla ingredienser till glazen, riv ner vitlöken och blanda runt. Revbensspjäll hör julen till, och i detta receptet så förkokas dom tjocka fina revbenen ett par timmar innan dom får glaze på sig och läggs på grillen