Under de kommande dagarna kommer jag att dela med mig av några smaskiga glassrecept i samarbete med Kitchentime som du kan fixa hemma helt själv och som innehåller ingredienser som är bra för BÅDE kropp och själv
När han var liten gjorde de glass hemma ibland och då hade de gjort en bärglass på ett enkelt glassrecept och vi provade att göra den här glassen efter det receptet
I en del glassrecept jag använder man även gelantinblad och glukos, anledningen till detta är att. Glykos(fungerar även med honung) gör att glassen blir smidigare och motverkar att sockret kristallisserar sig under infrysningen
Jag vill prova alla hennes glassrecept och byta ut lunch och middag varje dag mot hemmagjord glass. Nu tycker jag att alla ni medglassmaskin räcker upp en hand och testar detta recept för så bra är det
Det var väldigt längesedan jag publicerade ett glassrecept här på bloggen, och sanningen att säga har det inte tillverkats så mycket glass i det här huset det senaste halvåret
Glass i stora lass, här kommer glassrecept nummer två. Är nu mer inne på att köpa en med kompressor då min frys inte rymmer den jag egentligen vill ha, den som hör till min köksmaskin
Jag har tagit utgångspunkt i Dave Asprey´s glassrecept, men gjort ganska många ändringar. Dessutom så hade jag inte MCT-olja hemma när jag började testa receptet så jag har provat mig fram med kokossmör och kakaosmör istället (bägge delar blev väääldigt gott
Låt din mat vara din medicin, och din medicin vara din mat
Ett underbart glassrecept som varken innehåller kalorier eller fett. Livsmedel. Lägg sedan smeten i en glassmaskin eller i en lämplig skål och sedan in i frysen
Har man ingen glassmaskin hittar man säkert glassrecept på nätet. Eftersom hon skulle servera rabarberpaj med marängtäcke och vaniljglass tyckte jag att det skulle vara rabarberpaj med glass åt LCHF-arna också