Under de kommande dagarna kommer jag att dela med mig av några smaskiga glassrecept i samarbete med Kitchentime som du kan fixa hemma helt själv och som innehåller ingredienser som är bra för BÅDE kropp och själv
Det var väldigt längesedan jag publicerade ett glassrecept här på bloggen, och sanningen att säga har det inte tillverkats så mycket glass i det här huset det senaste halvåret
Glass i stora lass, här kommer glassrecept nummer två. Rör samman äggulorna med siktat florsocker samt rabarberkompotten och kanel, vispa med elvisp tills blandningen blir porös
Jag har tagit utgångspunkt i Dave Asprey´s glassrecept, men gjort ganska många ändringar. Dessutom så hade jag inte MCT-olja hemma när jag började testa receptet så jag har provat mig fram med kokossmör och kakaosmör istället (bägge delar blev väääldigt gott
Låt din mat vara din medicin, och din medicin vara din mat
Ett underbart glassrecept som varken innehåller kalorier eller fett. Livsmedel. Lägg sedan smeten i en glassmaskin eller i en lämplig skål och sedan in i frysen
Har man ingen glassmaskin hittar man säkert glassrecept på nätet. Eftersom hon skulle servera rabarberpaj med marängtäcke och vaniljglass tyckte jag att det skulle vara rabarberpaj med glass åt LCHF-arna också
Ett underbart glassrecept som varken innehåller kalorier eller fett. Livsmedel. Lägg sedan smeten i en glassmaskin eller i en lämplig skål och sedan in i frysen
nu bland annat har epitetet glassdrottning, det råder det ingen tvekan om efter att jag provat ytterligare ett av hennes eminenta glassrecept, nämligen denna vaniljglass med ljust muscovadosocker
Efter att ha läst en massa glassrecept för just glassmaskin var jag lite fundersam eftersom man i de flesta recept ändå ska stoppa glassen i frysen i flera timmar
Det går snabbt, går att variera i oändlighet och kräver varken glassmaskin eller att man rör om i byttan flera gånger under infrysningen = perfekt glassrecept enligt mig
Glassrecept har kommit och glassrecept har gått men detta är receptet som gjorts om och om och om igen hela sommaren lång med alla möjliga och omöjliga smaksättningar