Sätt ugnen på 200 grader. Pensla filéerna med honung. Skär paprika och rödlök i bitar och lägg dem tillsammans med cocktailtomaterna i en ugnsfast form och häll på olivolja
Själva tekniken går ut på att grönsakerna får koka i vatten tillsammans med lite smör och socker för att bli glaserade, men själva hemligheten är att när vattnet kokat bort kommer grönsakerna precis vara klara, om man gör helt rätt vill säga
Klyfta grönsakerna och lägg på en plåt. Plocka salviablad från halva krukan och strö över grönsakerna. Rosta grönsakerna i ugnen i ca 25 minuter. Rosta tillsammans med de övriga grönsakerna ytterligare 5 minuter
Glaserade fläskkotletter. Kommer du ihåg att jag körde Snålseptember förra året. 2000 spänn för all mat för oss båda hela månaden var målet, om jag inte minns fel
Medan bullarna gick gjorde jag en pastasallad med resten av grönsakerna som inte fick plats i bullarna, lite soltorkade tomater, svarta oliver och en dressing av lika delar gräddfil och majonnäs som jag smaksatte med bbq-sås, piripirisås (från Sevan, görgod (jag är göteborgare…)), salt och svartpeppar
När grönsakerna är färdiga kan du ösa dem en sista gång före servering – det är inte säkert att du behöver allt smör så får du något över häller du det i en glasburk och förvarar i kylen och kan glasera andra grönsaker med det en annan gång
Skär grönsakerna på längden. Spar den andra hälften till grönsakerna. Ta ut grönsakerna, blanda ner fetaosten, färska basilikablad och avsluta med resten av dressingen