Hittade det här receptet i en folder där det föreslås som tilltugg nu i glöggtider. Tortillia i kuber och vit glögg (som inte alls måste drickas ur glöggmuggar )
Varför inte servera denna goda dryck med uppskurna hårdosttärningar som tilltugg till glöggen. Glöggen är gjord på fylligt italiensk rödvin, har en trevlig hetta i smaken, och inte minst i eftersmaken, utan att för den skull vara påträngande stark
Speciellt med goda tilltugg. Något kryddigt, sött och lite salt är gott till glöggen. Det vimlar av recept på nötter som man ska rosta och krydda med juliga smaker men jag hittade ett där man smaksätter med chili och honung som lockade mer
Nu är vi i början av julbordsätandet och vi kanske inte har tröttnat på julmaten riktig ännu men ibland vill man bara börja kvällen med glögg och nåt tilltugg innan man fortsätter till något så gott och enket som chili-& vitlöksgratinerade blåmusslor