Egentligen kör vi strikt laktosfritt till middag men jag såg lite mellan fingrarna och lät den här krämiga getosten få vara med eftersom de andra rätterna var helt laktosfria
Garnera med ruccola. tomatsås (jag hade färdig pastasås på burk), 1-1,5 l kantareller som du steker först i het stekpanna så att vattnet går ur, sedan i smör, skivad röd lök, getost. 1-1,5 l kantareller som du steker först i het stekpanna så att vattnet går ur, sedan i smör, skivad röd lök, getost
Blandsallad, ex-vis ruccola och bladspenat. Lägg getosten på brödskivorna och ringla honung över osten, strö ev över ströbröd, placera på plåt och sätt in mitt i ugnen
Blandad grönsallad (gärna ruccola och bladspenat). Getost. Skär getost i ganska tjocka skivor. Vill man hålla nere kolhydraterna så byt ut ströbröd till mandelmjöl Getost
Lägg på getostrullen och strö pinje nötter över. 4 skivor bröd till toast, kantskurna, ca 200 g getost (chèvre), 12 skivor parmaskinka, blandsallad (finns ju färdigsköljd och klar i påsar och som även innehåller ruccola), färsk timjan, pinjenötter. ca 200 g getost
Dra gärna något varv med pepparkvarnen över omeletten och servera med lite ruccola. Kanske en aning tjatigt, men det blev ännu en middag med getost hos oss
4 500 g färdiggokta rödbetor 1/2 tsk flingsalt 1 burk matvete (à ca 400 g) 1 påse babyspenat eller ruccola (à 65 g) 150 g getost av chèvretyp 600 g varmrökt makrill eller lax Senapsdressing 1 1/2 tsk dijonsenap 1 msk färskpressad citronjuice 1 tsk flytande honung 1/2 dl olivolja 1 krm salt 1 krm svartpeppar Lägg till i inköpslistan Trött på att irra runt i butiken