Smält gelatinbladen till mangomoussen enligt ovan. Smält gelatinet enligt ovan till gelén. Ställ tårtan i kylen till serveringen och garnera med physalis
gjorde den faktiskt till påsk pga den vackra gula färgen. Rör ner den smälta chokladen i äggsmeten, tillsätt gelatingrädden och rör ordentligt till en jämn smet
Dagen till ära hade jag bakat en smaskig tårta med mustig kladdkaksbotten och len fruktig mousse som passar lika bra till dessert om man hellre vill det
Smält gelatinbladen till mangomoussen enligt ovan. Smält gelatinet enligt ovan till gelén. Ställ in tårtan i kylen till serveringen och garnera med physalis
Ovansidan är struken med ett tunt lager av bärmoussen, och därefter glaserad med genomskinlig gelé, spritsad med choklad, och pyntad med skruvar tillverkade av smält socker, och ett smultron
Det här är tårtversionen av de bakelser jag skapade till påsk. Denna gång lät jag fänkålen koka lite kortare tid och tillsatte de små dillvipporna efter kokning när fänkålen mixades, vilket gav både en vacker färg och fin smak
Eller till en grannstad. Det är den moussetårta som jag bad er hålla en liten tumme för på Nyår. Därtill håller huset på att piffas upp så en liten renovering pågår samtidigt som vi är här nere och försöker hålla koll detta, planera flytt mm mm
Låt svalna till rumstemperatur innan du häller gelen ovanpå den stelnade hallonmoussen. När hallongelen har stelnat helt så är det bara att dekorera efter eget tycke och smak
Lägg gelatinbladen i kallt vatten Värm blåbären i en kastrull Passera dem genom en sil, häll tillbaka dem i kastrullen och värm tills purén nästan kokar Ta kastrullen från värmen, krama ur gelatinbladen och rör ner dem i den varma purén, rör tills de smälter