Ställ tårtan i kylen till serveringen och garnera med physalis. Ugn. 200°. Vispa ägg och socker pösigt. Blanda potatismjöl, kakao och bakpulver i en skål och sikta ner i äggsmeten
Garnera tårtans ovansida med skruvarna av socker, samt förslagsvis ett smultron i mitten. På visit hos familjen, med faster och farbror på besök, ansåg jag att en somrig tårta minst sagt var på sin plats
Låt den stelna men inte helt, hyvla lockar och garnera på tårtan. Sätt ugnen på 250 grader. Kläm fast ett bakplåtspapper i botten på en form med löstagbar kant, 20-24 cm i diameter, smörj formen
Garnerad med färska hallon och panacottabollar. Förra helgen bakade jag denna goda moussetårta med skogsbärsmousse och vit chokladpanacotta med en browniebotten
Ställ tårtan i kylen och låt gelén stelna innan tårtan tas ur formen och garneras. Det är den moussetårta som jag bad er hålla en liten tumme för på Nyår