Gös parmesan sås recept

Chorizo med stekt vitkål och röd lök samt örtmajonnäs

Chorizo med stekt vitkål och röd lök samt örtmajonnäs

Ugnsbakad gös. Helstekt entrecôte och Bearnaise sås. Nässelpesto med mandel 2 L nässlor 1 dl mandel 1 dl rapsolja 1 vitlök 1 tsk salt 2 dl riven parmesan Skölj nässlo. 1 hel gös – be att få den urtagen i affären om du inte fiskat själv 1 citron smör massor av hackad dill salt, vitpeppar Skölj ur fisken oc. Nässelpesto med mandel 2 L nässlor 1 dl mandel 1 dl rapsolja 1 vitlök 1 tsk salt 2 dl riven parmesan Skölj nässlorna väl och ko. 2 dl riven parmesan. 1 hel gös. 2 dl riven parmesan

Coquille med gös

Slå på hälften av såsen och strö över ett täcke av parmesan. Riven parmesanost. Gör såsen under tiden som fisken är i ugnen

Kladdkaka med lakrits LCHF

Ugnsbakad gös. Helstekt entrecôte och Bearnaise sås. Nässelpesto med mandel 2 L nässlor 1 dl mandel 1 dl rapsolja 1 vitlök 1 tsk salt 2 dl riven parmesan Skölj nässlo. 1 hel gös – be att få den urtagen i affären om du inte fiskat själv 1 citron smör massor av hackad dill salt, vitpeppar Skölj ur fisken oc. Nässelpesto med mandel 2 L nässlor 1 dl mandel 1 dl rapsolja 1 vitlök 1 tsk salt 2 dl riven parmesan Skölj nässlorna väl och ko. 2 dl riven parmesan. 1 hel gös. 2 dl riven parmesan

FESTLIGA FISKEN

Jag plockade fram aborre ur frysen, fast jag trodde det var gös. Hällde i italiensk rivost typ parmesan

Pingstmeny för Passionerade Brudpar - Huvudrätten

Placera pastan på en bädd av färsk babyspenat, toppa med den smörstekta Gösen och riven parmesan. Det absolut bästa är att ta fram tre stekpannor och steka både Gös, Kantareller och Vårlök samtidigt i varsin panna

Laxtartar med avokado och gräslök, 4 port

Ugnsbakad gös. Helstekt entrecôte och Bearnaise sås. Nässelpesto med mandel 2 L nässlor 1 dl mandel 1 dl rapsolja 1 vitlök 1 tsk salt 2 dl riven parmesan Skölj nässlo. 1 hel gös – be att få den urtagen i affären om du inte fiskat själv 1 citron smör massor av hackad dill salt, vitpeppar Skölj ur fisken oc. Nässelpesto med mandel 2 L nässlor 1 dl mandel 1 dl rapsolja 1 vitlök 1 tsk salt 2 dl riven parmesan Skölj nässlorna väl och ko. 2 dl riven parmesan. 1 hel gös. 2 dl riven parmesan

Fasters goda vitlökssmör, 4 port

Ugnsbakad gös. Helstekt entrecôte och Bearnaise sås. Nässelpesto med mandel 2 L nässlor 1 dl mandel 1 dl rapsolja 1 vitlök 1 tsk salt 2 dl riven parmesan Skölj nässlo. 1 hel gös – be att få den urtagen i affären om du inte fiskat själv 1 citron smör massor av hackad dill salt, vitpeppar Skölj ur fisken oc. Nässelpesto med mandel 2 L nässlor 1 dl mandel 1 dl rapsolja 1 vitlök 1 tsk salt 2 dl riven parmesan Skölj nässlorna väl och ko. 2 dl riven parmesan. 1 hel gös. 2 dl riven parmesan

Läsvärt om synen på sockerberoende

Ugnsbakad gös. Helstekt entrecôte och Bearnaise sås. Nässelpesto med mandel 2 L nässlor 1 dl mandel 1 dl rapsolja 1 vitlök 1 tsk salt 2 dl riven parmesan Skölj nässlo. 1 hel gös – be att få den urtagen i affären om du inte fiskat själv 1 citron smör massor av hackad dill salt, vitpeppar Skölj ur fisken oc. Nässelpesto med mandel 2 L nässlor 1 dl mandel 1 dl rapsolja 1 vitlök 1 tsk salt 2 dl riven parmesan Skölj nässlorna väl och ko. 2 dl riven parmesan. 1 hel gös. 2 dl riven parmesan