Ugnsbakad gös. Helstekt entrecôte och Bearnaise sås. Nässelpesto med mandel 2 L nässlor 1 dl mandel 1 dl rapsolja 1 vitlök 1 tsk salt 2 dl riven parmesan Skölj nässlo. 1 hel gös – be att få den urtagen i affären om du inte fiskat själv 1 citron smör massor av hackad dill salt, vitpeppar Skölj ur fisken oc. Nässelpesto med mandel 2 L nässlor 1 dl mandel 1 dl rapsolja 1 vitlök 1 tsk salt 2 dl riven parmesan Skölj nässlorna väl och ko. 2 dl riven parmesan. 1 hel gös. 2 dl riven parmesan
Ugnsbakad gös. Helstekt entrecôte och Bearnaise sås. Nässelpesto med mandel 2 L nässlor 1 dl mandel 1 dl rapsolja 1 vitlök 1 tsk salt 2 dl riven parmesan Skölj nässlo. 1 hel gös – be att få den urtagen i affären om du inte fiskat själv 1 citron smör massor av hackad dill salt, vitpeppar Skölj ur fisken oc. Nässelpesto med mandel 2 L nässlor 1 dl mandel 1 dl rapsolja 1 vitlök 1 tsk salt 2 dl riven parmesan Skölj nässlorna väl och ko. 2 dl riven parmesan. 1 hel gös. 2 dl riven parmesan
Placera pastan på en bädd av färsk babyspenat, toppa med den smörstekta Gösen och riven parmesan. Det absolut bästa är att ta fram tre stekpannor och steka både Gös, Kantareller och Vårlök samtidigt i varsin panna
Ugnsbakad gös. Helstekt entrecôte och Bearnaise sås. Nässelpesto med mandel 2 L nässlor 1 dl mandel 1 dl rapsolja 1 vitlök 1 tsk salt 2 dl riven parmesan Skölj nässlo. 1 hel gös – be att få den urtagen i affären om du inte fiskat själv 1 citron smör massor av hackad dill salt, vitpeppar Skölj ur fisken oc. Nässelpesto med mandel 2 L nässlor 1 dl mandel 1 dl rapsolja 1 vitlök 1 tsk salt 2 dl riven parmesan Skölj nässlorna väl och ko. 2 dl riven parmesan. 1 hel gös. 2 dl riven parmesan
Ugnsbakad gös. Helstekt entrecôte och Bearnaise sås. Nässelpesto med mandel 2 L nässlor 1 dl mandel 1 dl rapsolja 1 vitlök 1 tsk salt 2 dl riven parmesan Skölj nässlo. 1 hel gös – be att få den urtagen i affären om du inte fiskat själv 1 citron smör massor av hackad dill salt, vitpeppar Skölj ur fisken oc. Nässelpesto med mandel 2 L nässlor 1 dl mandel 1 dl rapsolja 1 vitlök 1 tsk salt 2 dl riven parmesan Skölj nässlorna väl och ko. 2 dl riven parmesan. 1 hel gös. 2 dl riven parmesan
Ugnsbakad gös. Helstekt entrecôte och Bearnaise sås. Nässelpesto med mandel 2 L nässlor 1 dl mandel 1 dl rapsolja 1 vitlök 1 tsk salt 2 dl riven parmesan Skölj nässlo. 1 hel gös – be att få den urtagen i affären om du inte fiskat själv 1 citron smör massor av hackad dill salt, vitpeppar Skölj ur fisken oc. Nässelpesto med mandel 2 L nässlor 1 dl mandel 1 dl rapsolja 1 vitlök 1 tsk salt 2 dl riven parmesan Skölj nässlorna väl och ko. 2 dl riven parmesan. 1 hel gös. 2 dl riven parmesan