Blanda lax, lök, dill, kapris och majonnäs till en smet. (Om du inte gjort majonnäsen själv använd då Hellmanns eller annan majonnäs gjord med vinäger, inte ättika)
Jag är en utav alla som ofta väljer detta om jag går på en klassisk känd restaurang bara för att kunna göra en bedömning på vilken restaurang jag tycker serverar den godaste
Toast skagen är för att vara ärlig inte min favorit bland förrätter, jag vet inte riktigt varför men jag tror att det har att göra med att jag inte är så förtjust i majonäs och att den känns rätt stabbig (föredrar löjromstoast) men den här blev ändå godare än jag hade tänkt mig
Svaret bara måste bli en Toast Skagen. Vilken är den mest klassiska och uppskattade svenska förrätten. Fantastiskt gott och står sig genom alla tider och alla trender
Att göratoasts i smörgåsgrill är ju såååå gott - och superenkelt. 4 toasts 8 skivor vitt bröd 3 dl riven ost 3 msk creme. - Läs hela inlägget här 4 toasts
Dela, kärna ur och gröp ur avokadon ur skalet med en sked. Lägg avokadoköttet i en bunke och mosa det med en gaffel tillsammans med crème fraiche och sweet chili
Toast på svart trumpetsvamp i två lager. Tomattoast med nötter, chèvre och honung. Jag blandar gärna ut lite ost med tomathacket och låter den vila på lut ett tag vilket gör att vätskan från tomaterna rinner bort och inte sabbar krispigheten i toasten