Det som jag kallar "Tomtens munsbitar" är något jag sett lite olika versioner på andra bloggar genom åren och jag kände att jag bara var tvungen att prova på att göra dem själv
Det här grundreceptet innehåller en hel del ägg, så om du vill göra det veganskt så rekommenderar jag dig att kanske smula sönder lite silkestofu och blanda ner istället tillsammans med lite extra maizena i dressingen för konsistensen
Nu har jag äntligen fått tid att göra dem själv också. Fördela jordnötterna på toppen av fyllningen och låt sedan stå i frysen i ca två timmar, eller tills fyllningen har stelnat
Låt din mat vara din medicin, och din medicin vara din mat
Så tänk på att göra lite extra, vi kan garantera er att det är inte vidare roligt att se hur maten bara försvinner och sedan behöva ställa dej och brassa på ny middag när gästerna gått, för att du själv ska kunna äta dej mätt
Salta och peppra. en handfull jordnötter. De gånger jag gör en wok föredrar jag att skära upp grönsakerna själv (bästa kylskåpsrensen ju) och även att koka nudlarna själv, det tar ju faktiskt inte särskilt lång tid
Nu ligger Missy på arbetsbordet i lekstugan, och väntar på att "vi" ska göra nåt kul. Själv skulle jag väl kunna tänka mej att slappa tillsammans med livskamraten framför TV
Att göra egen glass är en såndär sak som jag drömt om att kunna görasjälv sen jag vara liten - att kunna bestämma smak själv och kunna proppa vaniljglassen med chokladbitar vad väl det som motiverade mest
Vårrullarna kan göras på hundratals sätt. Men för arbetarna i min familj krävs en lite stadigare middag så det blev hopplock, självklart med sådant som erbjuds i Icaladan