Det är faktiskt busenkelt att göraegetströbröd, förutsatt att man har en mixer av något slag. Datummärkningen är en rekommendation och betyder inte per automatik att brödet är dåligt, låt dina sinnen avgöra
½ dl ströbröd. Observera att det blir fler än fyra kabanosser av detta recept, men om du ändå ska stoppa korv är det lika bra att göra många och frysa in
och så har jag egengjort ströbröd att använda till bakverk eller maträtter. så när jag gör smörgåstårtor så tar jag de avskurna kanterna och torkar dem i ugnen på 100 grader (beroende på mängd så tar det ca 1 timme)
som jag skrev i ett inlägg förra månaden så gör vi ett par gånger om året en fisketur till kusten och försöker fånga torsk och sist lyckade jag riktigt ordentligt
Tänk på att du behöver välja ren havre om du vill göra den glutenfri. TipsHavregrynsresterna blir bara ett par matskedar fibrer som jag har i gröten, i ett brödbak eller använder som ströbröd tex i köttbullssmeten
Om jag inte bakar eget (finns många bra recept att tillgå) så köper jag oftast Garants Brioche, som jag anser är ett av de bästa bröden på köpemarknaden
Piccata görs nog oftast med kycklingfilé, men jag tycker det blir saftigare med kycklinglårfilé, som dessutom brukar kosta några kronor mindre per kilo
Till dess vill jag slå ett slag för att göra stek, på enklast möjliga vis i gryta. Klassisk hasselbackspotatis toppas med ströbröd på slutet och man kan ha på riven ost också
Har ni testa göra köttfärslimpa med en påse löksoppa (pulver) i. ½ dl ströbröd. Detta recept bygger på lite samma idé, men med skillnaden att man gör en egen liten löksoppa och blandar med färsen