Gåslever på toast med hemgjord Sauternes geléGåslever i block. Skär upp gåslevern i skivor och lägg på toasten. Det här tycker jag är en riktigt lyxig och mycket god förrätt Tildas Kök och Vin
Smörgås med Fois Gras och gelé på Jura-vin Fois Gras, eller gåslever som det heter på svenska, är någonting jag har försökt äta fler gånger men tyvärr inte fattat tycke för Från Musslor till Nudelsoppa
Matrelaterad historia - blandat Timbaler med gåslever och tryffel. Ärter och fläsk, sill och potatis, kams, sluring. I visthusboden kan vi såklart finna nedsaltat fläsk och sill Mat
Gåslever, långkok och äppelkakaGåsleverLena hade gjort förrätten som bestod av gåslever, stekta äppelbitar, rostad bröd, tokajergelé och tokajer i glasen Postgårdsromantik
Stekt unggåsGåslever, muskelmage, äppleskivor, och katrinplommon, kokas var för sig. Gåslever och muskelmage i lite saltat vatten Matklubben.nu
Wienerköket 17 Och framför allt den berömda ungerska gåslevern, som serveras som en delikatess på matbord över hela världen, oftast som en mycket fin aptitretare Mat-adoran
Svartsoppa med garnityrgåslever. Koka upp buljongen med sirap, gelé, vin och konjak i stor kastrull. Tillsätt vinäger, örter och kryddor (större mängd för tydligare kryddning) Ica kuriren