Den överlägset bästa och mysigaste ”gå-bort” presenten. Gåbortpresent – Saffransskorpor. Varva mjölblandningen med rårörssocker (eller vilket socker du nu använder), havregryn och dinavalfriafyllningari en väl rengjord burk med tätslutande lock
Hyacintiburk, perfekt gåbortpresent. Vanligglasburk återbrukad med lite mossa i botten och sedan i med hyacintlöken, har tagitlite mossa sen för att dölja lite av de vita rötterna på hyacinten
Den passar perfekt som gåbort-presentvid alla tillfällen. Jag tycker att den här varianten med vit choklad och tranbär känns fräsch och lite annorlunda och det kan ju vara kul med något nytt när man ger bortsimgåva
Det har väl inteundgått någon att vi äter alldeles för mycket socker iSverige, så nu passar jag på att bjuda på mina bästa recept på godsaker med betydligtmindre av den varan
IgårfiradeviJackies trettonårsdag med nästan hela släkten. Tag bortskinnet på ovansidan av laxen. Efter att ha arrangerat tipspromenad, handlat och lagat mat, dekorerat och pyntat, köpt presenter och firat, så känns det litetenergifattigt just nu
Perfekt och supertrevliggå-bort-present. och tillägg hur man ska gåtill väga. Här kommer jag med ett litettipstill ett tillfälle då du ska ge bort något till någon - kanske om det är födelsedag eller om man är hembjuden på middag, eller vad som
De här små skorporna är perfekta gåbortpresenten så här ijultider. Jag valde att göra egen pepparkakskrydda med lite extra kanel i men den går att ersätta med ca två teskeder färdig pepparkakskrydda
Tyvärr märkte jag det för sent, men ska prova det nästa gång. Låt kakorna stå framme över natten och klipp sedan bortöverflödig maräng med en sax och lägg kakorna i en burk med smörpapper mellan lagren
Igår så vaknade både jag och mannen med hes hals, ont i halsen och feberkänsla. Går bra att frysa. Vi var bortbjudna på mingel på kvällen men då en av dem inte bör utsättas för onödigabaciller
Så framåt lunch igår dök de första gästerna upp. Jag hade lejt bort dessertuppdraget tillLinn som hade bakat en tårta som även den fanns i senaste numret av Buffé