Fyllning till petit chouer recept

Eclairs eller Petit chouer

Eclairs eller Petit chouer

När de svalnat fyller du dem med önskad fyllning. Sedan tillsätter du mjölet och rör med trägaffel med kastrullen på plattan tills massan släpper från kastrullen

Petit Chouer

Sätt ugnen på 200 graderKoka upp vattnet med smörTillsätt mjölet och vispa tills degen släpper kanten på kastrullen, inte längre för då kan de bli platta när man grädda demVispa i äggen ett i taget och vipa tills du har en slät smetSpritsa eller klicka ut degen på en plåt med bakplåtspapperGrädda mitt i ugnen ca 20 minLåt svalna och fyll sedan med valfria bär eller frukt och grädde

Petit chouer

Fyllning. Upprepa med resten av de stora petitchouerna och bygg uppåt, till cirka hälften på struten. Tillsätt mjölet

Munsbitar med avokadokräm

Skeda ut fruktköttet och mosa det tillsammans med citronsaften i en skål. Petitchouer. Spritsa ner krämen i tomaterna och petitchouerna och bred resten på pumpernickelskivorna