Grädda pirogerna i 225 grader mitt i ugnen ca 12 min. Hacka löken. Blanda i tonfisken och löken tillsammans med osten och kryddorna i en skål och smaka av
Brukar du göra piroger. Jag brukar göra piroger när jag har mycket tillagat kött över i kylskåpet, det kan vara en söndagsstek, skivor av kassler, köttfärssås eller som här med pulled pork
Brukar du göra piroger. Om du inte gjort piroger tidigare borde du verkligen prova – det är perfekt att fylla med överbliven köttfärssås, lite påläggsskinka eller blandade grönsaker
Av mig ska ni få ett gott recept på köttfärspiroger. Goda, kryddiga piroger som sakta trollas fram med lite hetta gjorda av pajdeg, serveras med en blandad sallad dressad med vitlökssås
Piroger är perfekt mat att ha i frysen och ta fram till lunch, mellanmål eller middag när man har glömt bort att äta eller känner sig sugen på någonting
Piroger. Ursäkta min frånvaro på bloggen men energinivån är inte på topp. Sååå. vad passar bättre än ett snabbt tips om snabb mat som inte kräver så stor insats