Börja med fyllningen. Fördela fyllningen på ena halvan av varje skiva. Stek lövbiffarna i matfett i en stekpanna på lite mer än medelvärme, ca 1 1/2 minut per sida
Jag gjorde en relativt enkel fyllning och svävade inte ut för mycket i smakerna vilket var klokt tyckte både jag och Simon efter att ha smakat på detta
Fördela fyllningen på hälften av lövbiffarna och lägg de andra ovanpå (är biffarna väldigt stora fördelas fyllningen på ena halvan och den andra halvan viks över)
Klicka ut fyllningen på ena halvan av lövbiffarna och vik över den andra halvan. Fyllning. Stek lövbiffarna i en het stekpanna med smör, ca 2 minuter per sida
Torka lövbiffarna, lägg dem på en skärbräda. Jag tycker det är väldigt gott att fylla lövbiff, och här består fyllningen och tillbehöret av en veritabel umamibomb i form av soltorkade tomater, parmesanost och sardeller i smöret
Fyllning. Vik biffarna dubbla om fyllningen. Jul 24thFylldalövbiffar. 4 lövbiffar, ca 500 g. by kocken-73 with no comments yet 4 port 4 lövbiffar, ca 500 g Fyllning