Fyllda krustader som förrätt varma recept

Krustader till fredagsdrinken

Krustader till fredagsdrinken

Lättanvända små godsaker som kan ätas både varma och kalla. Har ni nån favoritdrink som ni gärna sippar på under tiden ni lagar mat
FREDAGSMYS MED TRERÄTTERS

FREDAGSMYS MED TRERÄTTERS

Fylldakrustader, barnsligt enkelt och barnsligt gott. Till huvudrätt åt vi en underbart god musselgryta med räkor som jag serverade tillsammans med papardelle, bred tagliatelle
Påskbuffé

Påskbuffé

Vi började med bubbel och krustaderfyllda med varm räkstuvning. Sedan blev det lite påskbuffé somförrätt trots att vi bara var fem personer
Nyårsfirande aningen före

Nyårsfirande aningen före

krustader med creamcheese, soltorkade tomater, basilika och långsamt ugnsrostad cocktailtomat och laxrullar med wasabiröra
Bresaolakorgar med smörstekta rödbetor & chevrekräm

Bresaolakorgar med smörstekta rödbetor & chevrekräm

Krustaderna är fyllda med en liten bit brieost, kör i micron tills osten börja smälta. Vill man inre ha stekta rödbetor i som jag hade funkar det att bara ha chevrekrämen och rostade pinjenötter på
Jag är besatt av Öjebytoast

Jag är besatt av Öjebytoast

I skrivande stund slogs jag plötsligt av hur makalöst gott det säkerligen vore att ta denna magiska röra och fylla krustader, dessa transfettsstinna små nostalgiframkallande gynnare

En 7-åring i familjen

På beställning fick hon knappkakor till frukost och Happy Birthday som väckningssång. Nu har min lilla bebis fyllt 7 år
Hur blev det med julmiddagen?

Hur blev det med julmiddagen?

Vi gjorde även ostfylldakrustader. -) Det var även hon som lindade in de ostfyllda dadlarna i serranoskinka, sedan lät jag dem sedan få lite yta under ugnens grill ett par minuter

Matrelaterad historia - blandat

Förrätten består av kroketter, rissoler eller krustader. Krustader med champinjonstuvning. Karaffer för vatten ställs inte på bordet utan i dess närhet och eftersom denna middag äger rum under den varma årstiden omger vi dessa karaffer med ren is

Krustader

En enkel förrätt eller som en del av ett buffébord - krustader går att servera både varma och kalla. Här testade jag båda varianterna, varmasom jag fyllde med en baconmjukost och kalla som jag fyllde med en kräftröra

Tarteletter fyllda med het Chili & Champinjonröra

Brukar ni använda såna här färdiga tarteletteformar eller krustader. Med lite sting av chili blir dessa munsbitar en perfekt aptitretande förrättsom passar lika bra till en mysig grillkväll som till buffébordet som en liten sidorätt

2 olika fyllningar till minikrustader

Då undviker man att de blir sådär mjuka som de annars lätt blir. Servera antingen varma eller ljumma. Ett tips är att pensla krustaderna med smält smör på insidan och låta det stelna